Norhand Industri AS

Norhand Industri AS er en ISO sertifsert virksomhet, som er en del av Victoriagruppen AS

Selskapet har røtter tilbake til 1923 da Pedersen hanskefabrikk i Bergen ble etablert. Vi er lokalisert i Norheimsund i Hardanger. Her er alle avdelingene samlet, sømavdelingen, lager, salg og administrasjon. Norhand Industri AS har over 90 års erfaring med utvikling, produksjon og salg av hansker og annet arbeidstøy til industrien i Norge og flere steder i verden. 


Victoria Gruppen ble etablert for administrasjon og eierskap av en rekke selskaper i ulike bransjer, hvor hver har lang historie i Bergen, helt tilbake til 1932. Bransjene omfatter salg rettet mot forhandlere og egne avdelinger for salg av arbeids- og proflbekledning samt personlig verneutstyr gjennom selskapene Victoria AS og Norhand Industri AS. Selskapene har støtteproduksjon av arbeidstøy gjennom sømavdelingen til Norhand Industri og grafisk produksjon av logomerker, brodering o.a. trykk gjennom Refex Promotion AS. Eiendomsutvikling gjennom Victoria Eiendom AS med datterselskaper som forvalter næringseiendommer for utleie. Norhand Industri AS driver utstrakt produktutvikling i samarbeid med kundene og produserer kolleksjoner for fere store bedrifter i Norge. 

Norhand Industri AS har sin egen unike sømavdeling. Her produseres flere årsverk, og det er en merkbar pågang i markedet for spesialprodukter. På sømavdelingen blir det produsert hansker, votter og varmebestandig bekledning til industrien. Sømavdelingen utfører også målsøm i tillegg til justeringer på eksisterende arbeidstøy som opplegg av bukser, påsying av ekstra benlengde, påsying av skinn på arbeidsbukser og andre personlige justeringer som kundene måtte ønske. 

Norhand Industri AS er opptatt av å gi sine kunder optimal beskyttelse ved å utvikle, produsere og levere kompromissløs kvalitet på sine unike produkter. Vi er opptatt av kvalitet, og samarbeidspartnere er nøye utvalgt basert på krav om kvalitet og leveringsdyktighet. Norhand Industri AS er opptatt av å opprettholde en høy etisk standard innenfor arbeidspraksis. Norhand Industri AS har nulltoleranse for tvangs- og barnearbeid og jobber aktivt for å opprettholde rett til frihet i arbeid, likestilling, rettferdig og lovbestemt inntekt og fast arbeidstid